用家個案分享 2013

用家分享名稱: 何太

滅蟲 滅蟲公司 家居滅蟲 滅蟲專家 滅蟲服務 家居滅蟲 家居客戶 客戶口碑 客戶見證 週年

 

從上個月開始,天氣又熱又濕,發覺屋企多左好多蚊, 我兩歲的囡囡仲特別野蚊, 每晚都咬到腫到一達達,有時仲發晒脾氣唔肯訓,之後上網見到Rentokil推出左一個家居滅蟲計劃,便抱著一試無妨的心態,起初都半信半疑,但用後效果很好,明顯少左好多蚊,服務員很專業且態度很好,最重要的是他們用的殺蟲劑都經香港獲漁農署註冊,對人體無害,服務員都非常有經驗,能夠俾專業意見避免問題惡化和幫您找出害蟲的根源。

用家分享名稱: 鍾太

滅蟲 滅蟲公司 家居滅蟲 滅蟲專家 滅蟲服務 家居滅蟲 家居客戶 客戶口碑 客戶見證

 

屋企有兩位小朋友,平時佢地喜歡一路玩一路食野,攪到最近發現廚房同飯廳角落經常出現好多小型曱甴,好頭痛,每日都打死十隻八十都仲有,之前試過好多方法對付都無效,每天都活在恐懼中。最近經朋友推薦試用左Rentokil的家居滅蟲方案,見到這間公司規模都很大,若您擔心傳統殺蟲劑會對您的小朋友身體有影響,呢個計劃專門採用綠色天然蟲控方法,大人小朋友都無問題,不妨可試試!

用家分享名稱: 胡生及胡太

滅蟲 滅蟲公司 家居滅蟲 滅蟲專家 滅蟲服務 家居滅蟲 家居客戶 客戶口碑 客戶見證 週年

 

我屋企住在新界區,附近多花花草草,最近我懷疑屋企BB間房有蚤,連續幾晚咬到我一歲大的囝囝手臂大腿出現一達達紅色的既印,又癢又痛,晚晚都喊醒,嚴重既時候仲有一粒粒好細既水泡,係超市買漂白水抹都無用,最後試左Rentokil的家居滅蟲計劃,有需要時專業服務員上黎幫您屋企現場檢查,好細心,服務跟進非常認真專業,仲教您平時在家居應注意的事項。整體上非常滿意滅蟲效果和服務員的專業友善態度。


更多信息

聯絡我們